Dispenzeri (lepilice) - za apliciranje papirnih traka

Poluautomatski dispenzer papirne lepljive trake HADE MATIC 80 PLUS

Dispenzeri MATIC 80 PLUS je mašina izrađena od kvalitetnog metala, velikih mogućnosti i dugog veka eksploatacije (8 do 12 godina uz redovno održavanje). Omogućava korišćenja ojačanih i neojačanih papirnih lepljivih traka širina od 40-80 mm i dužina 200 m bez ikakvih problema. Veoma je jednostavna za upotrebu sa skoro nečujnim mehanizmom.

Mašina ovlažuje i odseca papirnu lepljivu traku dužine do 75 cm jednostavnim povlačenjem ručice. Veće dužine se mogu dobiti uzastopnim povlačenjem ručice.

Jednostavna konstrukcija mašine olakšava njeno održavanje i servis.

Poluautomatski dispenzer papirne lepljive trake HADE MATIC100

Dispenzeri MATIC 100 može ovlaživati i odsecati dve prethodno podešene dužine. Ovlažuje i odseca papirnu lepljivu traku dužine do 90 cm povlačenjem ručice. Koristi se za rad sa ojačanim i neojačanim papirnim lepljivim trakama širina od 40-80 mm i dužina 200 m bez ikakvih problema. Mašina je izrađena od kvalitetnog čvrstog metala, ima velike mogućnosti i dugi vek eksploatacije. Veoma je jednostavna za upotrebu sa skoro nečujnim mehanizmom.

Jednostavna konstrukcija mašine olakšava njeno održavanje i servis.

Superioran sistem ovlaživanja pomoću dve četke obezbeđuje aktiviranje lepka.

Elektronski dispenzer papirne lepljive trake HADE TERZETT-754

Dispenzeri HADE TERZETT-754 Tri načina rada mašine, ručni, automatski i 1-2-2 režim rada. Paralelna dužina papirne lepljive trake do 250cm. Dugme za beskonačnu dužinu trake. Koristi se za rad sa ojačanim i neojačanim papirnim lepljivim trakama širina od 40-100 mm. Mogućnost podešavanja tajmerom vremena izlaženja trake od 0 do 30 sec. Grejač sa mogućnošću podešavanja temperatura za potpuno reaktiviranje lepka na papirnoj traci. Unapređen sistem ovlaživanja pomoću dve četke vrhunskog kvaliteta. Rezervoar za vodu (1l) smešten na levoj strani sa poklopcem.

Najbolja namena za zatvaranje serije kartonskih kutija istih dimenzija !

220V/50Hz

Elektronski dispenzer papirne trake SELETRONIC VARIO 755

Dispenzeri HADE TERZETT-755 Elektronski dispenzer papirne lepljive trake daje bilo koju dužinu za bilo koju kartonsku kutiju jednostavnim pritiskom na dugme. Dvadeset predpodešenih dužina od 15 do 157 cm omogućavaju operateru brzi izbor potrebne dužine. Dugme za beskonačnu dužinu trake. Koristi se za rad sa ojačanim i neojačanim papirnim lepljivim trakama širina od 40-100 mm. Grejač sa mogućnošću podešavanja temperatura za potpuno reaktiviranje lepka na papirnoj traci. Unapređen sistem ovlaživanja pomoću dve četke vrhunskog kvaliteta.

Rezervoar za vodu (1l) smešten na levoj strani sa poklopcem.

Najbolji izbor za zatvaranje serije kartonskih kutija različitih dimenzija koje se često menjaju!

220V/50Hz

Elektronski dispenzer papirne trake HADE VARIO 555eMA

Dispenzeri HADE VARIO 555eMA Nova generacija. Nerđajući čelik je korišćen za delove po kojima klizi traka, bočne stranice su izrađene od kvalitetnog čelika što dodatno produžava vek eksploatacije mašine. Četrnaest predpodešenih dužina od 15-145 cm mogu se dodatno podesiti u automatskom modu korišćenjem funkcionalnih tastera "+", "-". Veliki taster za ponavljanje pojedinih zahteva, random taster, grejač sa podešavanjem temperature i serijski port za povezivanje sa PC-em ili radnom stanicom. Koristi se za rad sa svim papirnim rolnama od 40 do 75 mm širine i 200 m dužine sa maksimalnim prečnikom rolne do 25cm (!)

220V/50Hz

Dispenzeri

Preuzmite katalog proizvoda u PDF formatu: